Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Fehérszárnyú tündérmadár

2009.10.27

A sivatagos tájakon kis csapokban rovarokat gyűjtenek a talajon. A csoport egy domináns párból, valamint alárendelt hímekből és tojókból áll. Kupola alakú fészkeiket fűből építik a földre. Nyugat és Belső -Ausztráliában élnek.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.