Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Feketfarkú titira

2009.10.27

Feketefarkú titira

 

Fekete-fehér tollruhájuk miatt már messziről láthatóak. Erős csőrükkel gyümölcsöket és nagyobb rovarokat esznek. Rendszerint párokban élnek erdőszéleken, tisztásokon. Csésze alakú fészküket a harkályok odújába vagy más üregbe építik egy- egy levélhalomra. Dél-Amerikában élnek.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.